Onze blokhut is gevestigd in Middelaar (L), aan het Kromvenpad. Deze blokhut is onze thuishaven en voorzien van keuken, toiletten, douche en een grote ruimte van 25 à 30 m2. Elke zaterdag verzamelen wij bij deze blokhut die uitkijkt op de Grote Siep, waar wij ook (bijna) elke week op zeilen. Wij delen de haven met vier andere groepen, waardoor er altijd veel levendigheid en gezelligheid is in de haven. In deze haven hebben wij 4 vletjes (zeilbootjes!) liggen die erg makkelijk in gebruik zijn en waarmee je zo midden op het water ligt.

Meer informatie over de blokhut en/of de vletjes? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mooker Plasvlotenschouwhaven bevroren

 

Routebeschrijving

Vanaf de rijksweg in Plasmolen neemt u de Witteweg richting Middelaar. Over de brug kunt u aan de rechterzijde op de grote parkeerplaats uw auto neerzetten. Dan kunt u aan de overkant van de Witteweg door het voetgangerspoortje lopen. U komt nu op een grindpad dat u moet volgen tot dat u links wederom door een voetgangerspoortje kan dat parallel aan de haven loopt. Dit pad blijft u vervolgen tot u na restaurant café De Loopplank wederom een voetgangerspoortje tegen komt. Nadat u deze bent doorgegaan ziet u een lange groene blokhut liggen. Hier zijn drie groepen gevestigd. De meest rechtse deur is van ons, de Phileretmai!

 

BlokhutIMAG0843