Dat was even bikkelen! Admiraliteitsweekend 2013 gaat de boeken in als een met veel temperatuurwisselingen.

Maar, het was zeer geslaagd! De survival (door de bomen aan de waterkant) tijdens de heensleep was een passende start van het weekend, wat als thema Expeditie Robinson had. Terwijl we naar de Kraaijenbergse plassen voeren, zakte de zon langzaam achter de wolken en konden we genieten van een erg mooi uitzicht.

Het weekend was gezellig. Ontbijt, lunch en avondeten aan een lange tafel (bestaande uit een stuk of 20 aan elkaar gezette tafels) werd gezamelijk genuttigt. Uiteraard was het weekend weer overladen met activiteiten en spellen. Daaronder de jaarlijkse roeiwedstrijd, waarbij een respectievelijke 6e plaats werd behaald.

Overdag was het heerlijk weer, 18 graden, lekker zonnetje, heerlijk windje, wat wil je nog meer? Nou, ook wat van die heerlijke warmte 's nachts. Bij het kampvuur was het lekker warm, maar zodra je naar je tent liep koelde het toch met elke stap een stukje meer af. Gelukkig zijn wij stoere meiden en hebben we ons humeur -en hiermee ons weekend- niet laten bederven door de kou!

Dat bleek maar weer bij de prijsuitreiking. Phileretmai heeft een gedeelde tweede plek gehaald! Deze plek hoefde we niet te delen met een andere groep, nee! De Sharky en de Tjerk hebben samen de tweede plek gehaald! En daarmee zijn we de enige groep, waarvan alle bakken in de prijzen zijn gevallen! Goed gedaan dames!

Al met al, dus een zeer geslaagd weekend!