De grote geldinzamelactie voor het NaWaKa (nationale waterkamp) is inmiddels volop bezig! Om geld in te zamelen voor ons zomerkamp hebben we verschillende acties bedacht. De eerste actie is inmiddels met succes uitgevoerd, namelijk; het helpen bij de Marikenloop!

 

Op zaterdag 3 mei en zondag 18 mei hebben we ons ingezet voor de Marikenloop; een hardloop evenement in Nijmegen, alleen voor vrouwen. De werkzaamheden op de zaterdag bestonden uit het insteken van de enveloppen voor de loopsters. In iedere envelop moest het startnummer, informatieboekje, en de chip en treinkaartjes als deze besteld waren. Alle codes, namen etc. moesten kloppen, we moesten dus goed opletten. En wat waren er een hoop enveloppen die verstuurd moesten worden! Per persoon hebben we zo'n 150 tot 250 enveloppen ingepakt; dat klusje hebben we mooi geklaard!

 

Op de zondag van de Marikenloop zelf, waren de taken heel verdeeld. Sommige hadden het geluk om heerlijk buiten te staan in de zon, om iedereen die niet mee liep (vooral mannen) buiten de kleedkamers te houden. Anderen hadden de belangrijke taak om alleen VIP's en Business lopers naar binnen te laten, of, om als informatie punt in de kleedkamers te staan.

 

Dankzij de enthousiaste ouders en (staf)leden, de goede organisatie van de Marikenloop en de sfeer die alle deelneemsters meebrachten, was dit een erg geslaagde dag en een leuke manier om geld in te zamelen! Zeker voor ons als meidengroep is een evenement alleen voor vrouwen natuurlijk erg leuk om mee te maken, omdat wij weten hoe gezellig zo'n groep kan zijn! Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!

 

Iedereen die geholpen heeft, heel erg bedankt!

 

Marikenloop