Het Nationaal WaterKamp, het NaWaKa, staat voor de deur! Eens in de vier jaar wordt dit georganiseerd. De naam zegt het al: nationaal waterkamp, er komen dus waterscouts vanuit heel Nederland en zelfs ook uit het buitenland! Zo zijn wij samen met de Gabriƫl groep zelfs de buddy groep van de 1st Surbiton Sealion Troop uit Londen! Samen met deze groepen staan de gidsen op het subkamp Paaseiland en de wilde vaart op het subkamp Cuba.

Vanuit de subkampen hebben de meiden opdrachten gekregen om zich voor te bereiden. De gidsen moeten 10 hoofden maken, a la Paaseiland stijl. De wv moet een bord maken met onze naam erop. Dus alle meiden gingen afgelopen zaterdag aan de slag! En Phileretmai is Phileretmai niet als we hier niet onze eigen twist aan zouden geven! Hoofden maken? Leuk! Gaan we doen! Maar dan wel vrouwenhoofden!

Desi hoofd snijden  Paashoofden

Ook de wv laat zien dat we een meidengroep zijn. Natuurlijk werd het bord eerst in de kleur van de boot geverft om deze vervolgens ruimschoots te besprenkelen met een royale laag glitters.

Wv tafel  Wv bord maken

Uiteraard is er ook nog gezeild, dus zijn beide projecten nog niet helemaal af, maar volgende week is er weer een middag!

To be continued!