Ons jaarlijkse groepsweekend zit er weer op! Dit jaar met het thema: de oertijd! Dus waar konden we beter zitten dan in de blokhut van van ZV ‘de Batavieren’, in Nijmegen.

Vrijdagavond begonnen we dan ook met de hilarische film The Croods. “Wees nooit niet bang” en “Tum tum tuuuuum” waren zinnen die nog vaak te horen waren in het weekend. Na de film veraste de staf de kinderen met een Skype gesprek met een van de oud leden die ruim een maand geleden naar Amerika immigreerde. Het was erg leuk om te zien hoeveel herinneringen zij had meegenomen en aan ons kon laten zien via de webcam.

Zaterdagochtend begon met een aantal vertrouwensoefeningen (aangezien vertrouwen erg belangrijk was in de Oertijd) en het maken van onze eigen sieraden van klei. Na een bezoek aan het Natuurmuseum zijn we ’s middags zelf de ‘Wildernis aan de Waal’ nog gaan ontdekken met een lekkere beker warme chocomel op het waalstrandje.

Een spannende avondtocht en marshmallows roosteren boven een kampvuur sloot zaterdagavond af. Zondag stond in het teken van de nieuwe leden, met hoog bezoek…

Het was weer een gezellige boel vol spelletjes, ondervragingen (“wie is er verliefd?”) en vooral veel plezier!

Joomla Template by Joomla51.com