VERHUUR

In de winter zetten we alle zeilen bij om ervoor te zorgen dat de boten er weer piekfijn uitzien voor het nieuwe zeilseizoen. Samen met je groep leer je de boot beter kennen door hem helemaal zelf kaal te maken en opnieuw te verven.

Daarnaast is er natuurlijk ook tijd voor andere knusse winteractiviteiten zoals een Sinterklaasviering en een nieuwjaarsetentje. Meerdere weekendkampen vallen ook in de winter.

Het zomerkamp is vaak het hoogtepunt van het jaar. Elk jaar laden we de boten vol met tenten en varen we naar een mooi kampterrein ergens in Nederland. De bestemming wisselt jaarlijks, waardoor we met de groep de nieuwe omgeving kunnen ontdekken. Tijdens het zomerkamp zijn er veel afwisselende activiteiten rondom een bepaald thema: o.a. zeilen, zwemmen, een bonte avond en een ontdekkingstocht naar een dorp of stad in de omgeving. Daarnaast koken we elke avond samen met de meiden een heerlijk maal. Na een avondprogramma zoeken we onze slaapzak weer op in onze tenten.

In november is ons groepsweekend. Deze maand is hiervoor gekozen omdat op 4 november Phileretmai jarig is. Het is vooral een erg gezell

In december en februari organiseren we met de regio nog een dropping en een spannende tocht.